T10 (W5W) MiniFit LED 5000K
Ár:
850 Ft
(669 Ft + ÁFA)
Egységár: | 850,00 Ft/db |
Elérhetőség: | Helyettesítő kapható |
Leírás és Paraméterek
T10 (W5W) Epistar LED
Optikával ellátott, T10/W5W foglalatba behelyezhető termék. A különleges optikai kialakításnak köszönhetően a termék a fényt szélesebb szögben sugározza, így olyan helyekre is alkalmas, ahol foncsor található.

Szín |
fehér |
Színhőmérséklet |
5000K (hófehér) |
Ajánlott felhasználás |
helyzetjelző belső tér rendszámtábla egyéb |
Foglalat kompatibilitás |
T10 W2W W3W W5W W10W |
Fényerő |
normál fényerejű (W5W izzóval összehasonlítva) |
Can-Bus kompatibilitás |
gyenge Can-Bus kompatibilitás |
Kialakítás |
3 db 3014 méretű Epistar SMD led - szóró optika alatt |
Feszültség |
9-16V - túlfeszültség impulzus elleni védelemmel |
Polaritás |
nem számít, polarítás független - mindegy hogyan van behelyezve a foglalatba |
Teljesítmény |
1W |
Méret |
27 mm hossz, 11 mm átmérő |
Garancia |
6 hónap |
Megjegyzés: Az ár 1 db-ra vonatkozik.
Termékeinkre teljeskörű garanciát vállalunk, célunk a teljes vevői elégedettség. Amennyiben bármilyen okból nem felelne meg a termék az elvárásnak, vagy nem váltaná be a hozzáfűzött reményeket, esetleg rossz típus került megvásárlásra és beszereléskor derül ki, hogy nem megfelelő, nincs más teendő mint 14 napon belül visszajuttatni és mi visszafizetjük az árát!
Foglalat | T10 - W5W |
Can-bus kompatibilitás | Gyenge can-bus kompatibilitás |
Színhőmérséklet | 5000K |
Méret (átmérő) | 10 mm |
Méret (hossz) | 28 mm |
DOT / E-jel | Nincs (külső világításnak nem használható, csak beltérben) |
Vélemények

2 értékelés

Írja meg véleményét!
Attila |

2016. 09. 27.
Előző értékelést olvasva kételkedve bár, de próbára rendeltem 2 db-ot. Valóban újabb széria lehet, 30 perc tesztüzem után semmi melegedés, de még csak langyosnak sem mondható. És bár "gagyi" kinézetűnek látszó tárgy :) sima T10 W5W izzó mellett meglepődve tapasztaltam, hogy fényereje és fényszórása is elég jó (közelébe sincs azoknak a tényleg gagyi régi kúp alakú ledes vackoknak), fényereje kb azonos a sima halogén W5W-el, csak ez tényleg fehér, 5000K-es fényszíne is kb megfelel a valóságnak. A tesztképen bár látni egy kis kékes beütés-csíkot a falon, de ez a valóságban egy foncsorba téve nem látszik, egyáltalán nincs kékes beütése. Egyenirányító "graetz-híd"-al szerelt változat. Szóval a leírásban szereplő adatoknak nagyjából hinni lehet. Nagyon olcsó, a vásárlást nem bántam meg. És majd meglátjuk hosszútávon meddig bírja. ;)
Hanzséros Dalma |

2015. 03. 11.
Lecseréltem az átlagos helyzetjelző izzót erre a T10 (W5W) MiniFit LED-es re.Miután mentem vele rá fél órával ellenőriztem és egyszerűen leolvadt. Úgy kellett kipiszkáljam onnét.Most megrendelem az MTECH eset ugyan így T10(W5W)et. Remélem azzal menni fog...ennyit jelent a minőség.
<hr><b>DT-Xenon visszajelzés:</b>
A fent jelzett hiba egy új szériában javításra került.
<hr><b>DT-Xenon visszajelzés:</b>
A fent jelzett hiba egy új szériában javításra került.
Ez a termék vásárlásakor mások még az alábbiak közül választottak
Utolsó 2 db raktáron
1.500 Ft
1 db SMD LED, fehér
Raktáron
1.950 Ft
12 db SMD LED, 5000K (hófehér)
Beszerzés alatt
3.500 Ft
16 db Epistar LED fehér
Utolsó 2 csomag raktáron
2.600 Ft