Menü

Philips D2R X-tremeVision gen2 Xenon izzó 85126XV2

Ár:
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Miért érdemes párban cserélni?
Színhőmérséklet : 4800K
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Eredeti, német gyártmányú PHILIPS X-tremeVision gen2 85126XV2 gyári számú, D2R foglalatú izzó.

Beszerelhető bármely, D2R foglalattal rendelkező lámpába.

Fényerő

Akár 150%-kal több fényt vetítenek az útra (hagyományos xenon izzókkal összehasonlítva). A nagyobb fényerő miatt jelentősen hamarabb észlelhetők az akadályok és veszélyek - ez további időt ad a reagálásra, ami életeket menthet! A fókuszált fénysugár a gépjármű előtt 75-100 m tartományban koncentrálódik - éppen ott, ahol szükség van rá.

Stílus

Ezek az izzók fehérebb fénnyel, 4800K-es színhőmérséklettel rendelkeznek. Ez eltér a szokványos sárgás-fehér xenon színtől, így ad egyedibb stílust az autódnak miközben a fényerő sem látja ennek kárát, sőt, magasabb fényerővel rendelkezik, mint a normál xenon izzó! Fehérebb fényével növeli a vezetési komfortot és csökkenti a veszélyes szemfáradást. 

Élettartam

A Philips X-tremeVision izzók élettartama a tulajdonságai ellenére sem csökkent, így ugyan olyan tartós, mint bármelyik másik gyári beépítésű xenon izzó.

Garantáltan eredeti!

Az izzók egyedi azonosításra alkalmas sorszámmal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy eredeti Philips terméket vásárolsz.
Sajnos a kínai hamisítványok, "super copy" termékek ellepték Európát, megtalálhatóak mindenhol: Ebayen, Vaterán, hirdetési oldalakon és autóalkatrész-kereskedőknél is.
A hamisítványok élettartama, fényereje és minősége messze elmarad az eredeti terméktől, ezen felül további problémát is okozhatnak, ugyanis akár a vezérlő elektronikát is tönkre tehetik.

Egyéb információk

Minden D2R foglalattal ellátott fényszóróban alkalmazható és utcai használatuk 100%-osan elfogadott Európa-szerte.

Csomagolás: A termék 85126XV2C1 és 85126XV2S1 cikkszámmal is fellelhető, mindkettő ugyan azt a 85126XV izzót tartalmazza, csak más csomagolásban. 

Foglalat: D2R

Garancia: 1 év

Állapot: Új

Vajon e termék megfelelő foglalatú az autódhoz? Kattints ide az ellenőrzéshez!

garancia

Termékeinkre teljeskörű garanciát vállalunk, célunk a teljes vevői elégedettség. Amennyiben bármilyen okból nem felelne meg a termék az elvárásnak, esetleg rossz típus került megvásárlásra, nincs más teendő mint 14 napon belül visszajuttatni hozzánk bontatlan csomagolásban és mi visszafizetjük az árát!

Termékcsalád X-treme Vision
Foglalat D2R
Minőség Prémium (gyárinál jobb)
Színhőmérséklet 4800K
Gyári szám 85126XV2
Csomagolás kód C1 (85126XV2C1)
Csomagolás 1 db/doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 85126XV2C1, 85126XV2S1, D2R