Termékek

3+1 ok, amiért érdemes párban cserélni a xenon izzókat, kibővült a páros kedvezmény, alacsonyabb árú Yeaky izzók


3+1 ok, amiért érdemes párban cserélni a xenon izzókat

A xenon izzó használat közben öregszik, melynek köszönhetően bizonyos tulajdonságai fokozatosan változnak meg a gyári állapothoz képest. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Pontokba szedtük neked.

  1. Az öregedésnek köszönhetően fokozatosan változtatja a színét, azaz fehéredik/kékül a színe, majd az élettartam végén rózsaszínes, lilás árnyalatot vehet fel. Míg előbbi általában nem feltűnő a mindennapi használat során sem, utóbbit szinte mindenki észreveszi. Mivel ez a folyamat az első felkapcsoláskor már elkezdődik, így egy használt izzó színe sosem fog megegyezni egy új izzóéval.
  2. A szín változásával párhuzamosan a fényerő is csökken, mely szintén fokozatosan megy végbe. Azonban ennek köszönhetően a régi izzó fényereje sem fog megegyezni az újéval.
  3. Ha a xenon izzó legutóbb párban volt cserélve, vagy még sosem volt cserélve, akkor, ha az egyik izzó elöregedés miatt ment tönkre, hamarosan a másik követi példáját. Ez az időtartam függ a világítás használatának mértékétől: lehet néhány hónap, de akár néhány hét is, amíg a másik izzó is tönkremegy.

+1 Mostantól még több típusnál elérhető el a páros kedvezmény, még egy ok az együttes cserére!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek