Termékek

Osram Night Breaker termékcsalád

A hagyományos halogén járműizzóknál közel 130 százalékkal több fényt adó NIGHT BREAKER LASER, az OSRAM halogén izzók legnépszerűbb terméke, amely most még jobb láthatóságot biztosít az utakon. „A NIGHT BREAKER termékcsalád folyamatos és kiemelkedő sikere igazolja számunkra, hogy elhivatottságunk a hagyományos halogén és xenon lámpák fejlesztésében nem hiábavaló”

A NIGHT BREAKER márkát, 2007-es debütálása óta folyamatos termékfejlesztés és bővítés jellemzi. A halogén portfólió jelenleg a hagyományos fényszóró izzóknál közel 130 százalékkal több fényt adó NIGHT BREAKER LASER termékcsaládból, illetve a portfóliót kiegészítő, a hagyományos járműizzóknál megközelítőleg 110 százalékkal több fényt adó, szinte minden izzó típus helyettesítésére alkalmas NIGHT BREAKER UNLIMITED termékcsaládból áll. Az előbb említett halogén izzók fénysugara a fényszóró típusától függően a hagyományos lámpák sugaránál akár 40 méterrel is hosszabb lehet. A xenont használó, még nagyobb fényerőre vágyó vezetők számára az OSRAM kifejlesztette a Xenarc NIGHT BREAKER UNLIMITED izzókat, amely a hagyományos xenon izzóknál 70 százalékkal több fényt adnak. Típustól függően a Xenarc NIGHT BREAKER UNLIMITED-el ellátott fényszórók akár 260 méter távolságot is bevilágítanak, amely 2,5 focipályának megfelelő távolság.

A magasabb fényerő előnyei egyértelműek: lehetővé teszi az útakadályok gyorsabb észlelését, ezáltal több időt hagyva a cselekvésre, és biztonságosabbá téve a vezetési manővereket. Az erősebb fény jobban megvilágítja az utat, különösen az út menti szakaszt, így könnyítve meg a közlekedési lámpák vagy a potenciális veszélyek (például az állatok) észlelését. Az átlag feletti fényerő kevésbé fárasztja a vezetőt az utakon.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek