Termékek

LED világítást az otthonodba?

A napokban új termékcsoport jelent meg webshopunkban, a háztartási LED-ek. Ennek köszönhetően már lakásod világítását is lecserélheted nálunk, átválthatsz a hagyományos és kompaktcsöves világításról az energiatakarékosabb LED világításra.
 
Maga a technológia otthoni felhasználása viszonylag újszerűnek tekinthető. Ez annak köszönhető, hogy a LED fényforrások összetettebb eszközök, mint a hagyományos izzók, így az egyszeri megvásárlási költségük is magasabb. Emiatt sokan elriadnak használatától, pedig több okot is fel tudunk sorakoztatni arra, miért éri meg LED-re váltani.
 
A LED-es fényforrások cseréje egyszerű: csak ki kell csavarni a régi izzót, és be kell csavarni a LED-et. Nagyjából ugyanez igaz a nem csavaros foglalatokra is. Emellett a LED-del is elérhető hasonló homogén fény, mint bármely más fényforrással, ráadásul a LED jobb színvisszaadással rendelkezik. Kialakítástól függően tehát egyenletes fényt kaphatunk a LED-ektől is.
A LED mellett szól a megtérülés is, hiszen energiatakarékosabbak a kompakt fénycsöveknél is. A LED-es fényforrások képesek olyan fényerőt biztosítani, mint a hagyományos izzók vagy a kompakt fénycsövek, alacsonyabb áramfelvétel mellett. Emiatt a LED-re érdemes egy viszonylag rövid időtartamon belül megtérülő, hosszú távú befektetésként tekinteni. A megtérülés időtartama függ a használattól, hiszen minél többet használod a világítást, annál rövidebb idő alatt térül meg az ára az alacsonyabb áramfelvételnek köszönhetően.

További ok a váltásra, hogy ritkában kell cserélni: élettartamával egyetlen eddigi technológia sem vetekszik. Egy-egy LED fényforrás akár több, mint 15.000 üzemórát is képes világítani. Ennek köszönhetően a LED nem csak megtérül, hosszabb távon pénzt takarít meg számunkra. Ráadásul minden háztartási LED-ünkre 2 év garanciát vállalunk!

Váltanál? Gyere el üzletünkbe, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén, kérdéseidre szívesen válaszolunk!

Elérhetőségeinket megtalálod a kapcsolat menüpont alatt, vagy röviden alább olvashatod:
Telefonszám: 06 29 330 257
E-mail: info@dt-xenon.hu
Cím: 2230 Gyömrő, Üllői út 19.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek