Boltunk átköltözött a Monor, Kossuth Lajos utca 109 szám alá! Bezár
Menü

Ellenállás - 21W izzó mellé (fémházas)

Ár:
1.300 Ft (1.024 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Változat
10 Ohm
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ellenállás - can-bus "hibatörlő"

Amennyiben az autó CAN-BUS rendszere nem fogadja el a LED izzót: villog, kiégett izzót jelez rá vagy esetleg lekapcsolja, ez az alkatrész megoldja a problémánkat!

Bármely, 18W-25W-os izzók mellé: index, fék, tolaltólámpa, nappali menetfény stb.

A csomag tartalmaz gyorscsatlakozót is, így nem kell elvágni a gyári vezetékezést a beépítéséhez. A termék 12V-os rendszerhez van méretezve, 24V-os járműben túlmelegednének!

Az ellenállást nagyobb méretű fém felületre kell rögzíteni! Ellenkező esetben túlmelegszik, ami meghibásodáshoz, esetlegesen egyéb hibákhoz (olvadás, égés) vezethet!

Jellemzők:

  • ~18W tényleges fogyasztás

Méretek:

27mm x 28mm x 15mm

Beépítés, bekötés:

Minden esetben párhuzamosan kell csatlakoztatni az adott foglalatra futó vezetékre, azaz az ellenállás egyik vezetékét a foglalat egyik kábelére, a másikat a másikra kell kötni.

Megjegyzés: Az ár 1 db-ra vonatkozik.

garancia

Termékeinkre teljeskörű garanciát vállalunk, célunk a teljes vevői elégedettség. Amennyiben bármilyen okból nem felelne meg a termék az elvárásnak, vagy nem váltaná be a hozzáfűzött reményeket, esetleg rossz típus került megvásárlásra és beszereléskor derül ki, hogy nem megfelelő, nincs más teendő mint 14 napon belül visszajuttatni és mi visszafizetjük az árát!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!