Termékek Menü

Bankkártyás fizetési tájékoztató

A Borgun hf. a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett Magyarországon is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget. A Borgun hf. magyarországi képviseletét a B-Payment Zrt. végzi.

A tranzakció a vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. A bankkártyád adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítunk a Borgun biztonságos oldalára. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz. Meg kell adnod a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CVV kódját. A honlap grafikonokkal segít, hogy a kért adatokat hol találod a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről e-mailben és az oldalon is tájékoztatunk.

Milyen bankkártyákat használhat:

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

 

B-Payment Zrt.

A B-Payment Zrt. független értékesítési ügynök, amely vezető nyugat-európai fizetési megoldások és közép-európai értékesítésével foglalkozik. A Borgun hf. kártya elfogadóbank kizárólagos közép-európai képviselője. 

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-72873/2014
Magyar nyelvű honlapja: http://b-payment.hu/
Adatkezelési nyilatkozata: http://b-payment.hu/adatkezeles/

Bankkártyás fizetésével kapcsolatos problémáid, kérdéseid az alábbi telefonszámon jelezheted: + 36 40 100 114