Termékek

Black Friday 2015

Ahogy minden évben, idén is eljön az év vége, a karácsony, vele a karácsonyi bevásárlás-őrület. Az üzletek, boltok, plázák tömegekkel telnek meg, de még a sarkon álló édességet kínáló trafik is megérzi a vásárlók számának növekedését – pláne ha ebben a hidegben friss, meleg teát is árul.

Manapság éppen ez az őrület, tumultus miatt – vagy emiatt nem – választják sokan az interneten vásárlás lehetőségét. Mi lehet ennél kényelmesebb? Pár kattintás, és a termékeket házhoz szállítják 2-3 munkanapon belül.

Amerikában régóta hagyománya van a Black Friday-nek, azaz fekete pénteknek nevezni azt a napot, amely megnyitja a karácsonyi bevásárló-szezont. E szokás egyre erősebb hatással jelenik meg nálunk is, így erre a napra sok webshop és üzlet időzít kisebb-nagyobb akciókat.

Mi sem teszünk másképp, egy apró változtatással: ugyanis nálunk idén a fekete péntek három napig tart! Ez azt jelenti, hogy péntektől vasárnapig minden nap más-más termékkörünket találhatjátok meg akciósan!

Mikor melyiket? Figyeld webshopunk főoldalát, kövess minket a Facebookon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, és mindig időben tájékoztatunk az aktuális fejleményekről, hírekről, érdekességekről, valamint – természetesen – akcióinkról. 

Az akció időtartama: 2015. november 27. - 2015. november 29.

Tartalomhoz tartozó címkék: nem-aktualis